Баловете започват днес

От Завет започват абитуриентските балове в Лудогорието. Първите зрелостници, които ще облекат балните рокли и костюми, са от СУ”Св.св. Кирил и Методий”-Завет. Техният бал е днес, 11 май, в местното бистро „Рали”. Това съобщиха от Регионалното управление на образованието-Разград в отговор на запитване на Разград24/7.

В другото средно учебно заведение в тази община – ПГЗ”Кл. Тимирязев” няма да има абитуриентски бал, тъй като няма 12-ти клас.

В Кубрат и двете средни училища изпращат абитуриентите си навръх 24 май. Завършващите СУ”Христо Ботев” обаче ще празнуват в ресторант „Парадайс”, а връстниците им от ПГ-Кубрат – в ресторант „Рибарска среща”.

В Исперих за пръв път в местата за абитуриентски балове се включва ресторант „Трамонто”. Там на 25 май е балът на завършващите ПГ”Васил Левски”. Ден по-рано в ресторант „Ален мак” е балът на ПГСС”Хан Аспарух”.

В другите три по-малки общини абитуриентите са избрали да отбележат завършването на средното си образование по-далеч от родното място.

Единствени на морето ще празнуват абитуриентския си бал зрелостниците от ПГВМЗ”Ал.Стамболийски”. Между 25 и 28 май те ще са в хотел „Империал” в Слънчев бряг.

Русе са избрали абитуриентите от Самуил и Цар Калоян.

Балът на завършващите СУ”Св.св. Кирил и Методий”-Самуил ще е в хотел „Рига” в дунавския град.

Абитуриентите на СУ”Христо Ботев”-Цар Калоян пък ще са в „ShowRoomXS”-Русе.

В областния град всички балове без един са в ресторант „Папараци” в хотел „Cartoon”. Изключението е ПГССХВТ”Ангел Кънчев”, чиито абитуриенти ще празнуват на 26 май в ресторант „Лятно кино”.

Първият бал в „Папараци” тази година ще е на 24 май. Той ще е на завършващите ПГИ”Робер Шуман”.

На 25 май е балът на ППМГ”Акад.Н.Обрешков”.

На 26 май на същото място е балът на ПГПЧЕ”Екзарх Йосиф”.

Балът на НПТГ”Шандор Петьофи” е на 27 май, а на 28 май в „Папараци” се събират завършващите три училища: ПГТС”Христо Смирненски”, ПГО”Станка Николица Спасо-Еленина” и Спортно училище-Разград.

Последният за годината абитуриентски бал е ПГХТБТ”Мария Кюри”, той е на 29 май.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *