Юношите до 15 години от “Вълци-Разград” посрещат силни съперници в събота в зала “Абритус”

На 3 февруари юношите до 15 години на “Вълци-Разград” посрещат в зала “Абритус” отбори от най-добрите 7 в Източна България – съобщават от баскетболния клуб и канят всички желаещи да подкрепят разградския тим.

Това е първият от четири турнира, в които ще се решат финалистите в тази възраст. Момчетата на треньора Пенко Велчев са в подем и ще се борят за лидерското място, след като приключиха първата фаза на държавните първенства за подрастващи в зона Добруджа без загуба. Първият мач на Вълците е в 9:00 ч. срещу силния тим на Доростол Силистра, а вторият – класическо дерби срещу Черно море Тича в 12:30 ч. В Разград ще гостуват също и отборите на Берое и Делфин Бургас, като и другите мачове ще са на най-високо ниво (пълната програма тук). Следващият турнир ще се проведе в Стара Загора на 2 март.

В неделя (4 февруари) Вълците отпътуват към Бургас, където девойките до 16 години срещат Черноморец 2014 в кръг от Елитна група Изток.

От СКБ “Вълци-Разград” благодарят на всички съмишленици, които подкрепят отборите, за да се борят на най-високо ниво и да прославят Разград по терените в цяла България – “Амета” с тяхната марка “Лудогорско пиле”, “Мизия глас”, “Семпе груп” и “Дин пропъртис”.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *