Шестте причини да станете агент на недвижими имоти

Имате нужда от промяна в кариерното си развитие?

Сега е моментът да се запознаете с новите възможности в нашия град.

За една от тях ни разказаха в RE/MAX Evolution – Агенция за недвижими имоти.

Вижте шестте причини да станете агент на недвижими имоти:

Готови ли сте за независимост? В такъв случай, това е Вашият избор!

Всички ние в даден момент от живота си имаме досег с недвижими имоти, независимо дали купуваме, продаваме или наемаме. Но ежедневната работа в тази сфера е много повече от това, което виждаме като краен резултат в деня на сключване на съответния договор. Агентите на недвижими имоти са истински предприемачи, които управляват и отговарят за връзки с клиенти, маркетинг и продажби. Ако в даден момент сте се замисляли дали желаете повече от това, което настоящата работа може да Ви предложи, то това може да е подходящ избор за Вас. Ето и няколко причини, които да Ви подпомогнат във вашия избор.

  1. Сам сте си началник

Всеки агент на недвижими имоти управлява собствен бизнес. Вие сте на ход, Вие вършите всичко но и успехът е изцяло за Вас.

С големите възможности идват и големи отговорности и Вие следва да отговорите на нуждите на Вашите клиенти и да намерите пътища за растеж. Но това е каквото искате да правите, нали? Ако отговорът е положителен, тогава това е Вашият правилен избор.

  1. Можете да разчитате на помощ и съдействие

Работата за утвърден бранд означава че ще следвате собствения си път, разчитайки винаги на помощ и съдействие от добре сплотена група професионалисти.

Агентите на RE/MAX имат на свое разположение голям брой консултанти и ментори, с които да се съветват, както и богат набор от инструменти за промотиране на техния бизнес. Вие работите за себе си, но не сте сами!

  1. Вие определяте графика си

За разлика от другите сфери на работа, които разчитат на стандартно работно време, като агент на недвижими имоти Вие ще имате възможност да заведете и приберете децата си от училище, да напазарувате и да разпределите задачите си за деня между тези дейности.

Вашите клиенти ще задават понякога графика Ви, но разполагате със свободата да планирате времето си извън това и по този начин да отделяте повече време на най-важните неща в живота си.

  1. Никой няма да спира развитието Ви

Бидейки сам началник на себе си и определяйки работното си време, Вие получавате свобода, която за всеки истински предприемач е от изключителна важност за продължаване на възходящото развитие в уменията и постиганите резултати.

Ако сте се уморили да наблюдавате как добри идеи биват задушавани на обсъжданията на корпоративните структури, Вие ще оцените как можете да решавате проблемите си като агент на недвижими имоти – с действия, насочени пряко към решението, с помощта на квалифицирани консултанти, ако имате нужда от тях. Пътят към подобряване на бизнеса Ви е Ваш и е винаги отворен.

  1. Ще се запознавате с различни хора всеки ден

Всички ние сме социални същества (дори и интровертите) и докато работата в офис също има своите социални предимства, то в сферата на недвижимите имоти Вие ще се запознавате постоянно с нови хора от всички слоеве на обществото, които ще Ви се доверят в търсенето на техния дом.

Работата Ви като агент на недвижими имоти ще ви среща постоянно с нови хора и ще Ви превърне в уважаван член на местната общност.

  1. Получете авторитет на специалист в своята сфера

Лидерите на общността могат да дойдат от много посоки и не само чрез избори.

Местният агент на недвижими имоти е уважавана личност със своите познания за училища, паркове, места за хранене и пазаруване и за местните правила и регулации. Вашите клиенти ще Ви търсят за съвет в тези области, както и всички други обитатели на главната улица.

Ако сте готови да потърсите предизвикателство в сферата на недвижимите имоти, ние сме на Ваше разположение за да Ви помогнем в осъществяването на Вашите цели!

За RE/MAX Evolution:

гр. Разград

пл. “Независимост”

+359 888 930 930

evolution@remax.bg

За RE/MAX:

Водещ глобален франчайзодател в областта на недвижимите имоти, RE/MAX LLC е дъщерно дружество на RE/MAX Holdings (NYSE: RMAX) с повече от 140,000 Агенти от над 8,300 офиса в повече от 110 страни и територии. Никой в света не продава повече жилищни недвижими имоти от RE/MAX.

RE/MAX е основана през 1973 г. от Дейв и Гейл Линигер, с иновативна, предприемаческа култура, предоставяща на своите Агенти и франчайзополучатели гъвкавостта да управляват бизнеса си с голяма независимост. Агентите на RE/MAX живеят, работят и обслужват местните общности от десетилетия, набирайки милиони долари за благотворителност ежегодно.

За да научите повече за RE/MAX, моля, посетете www.remax.com

За RE/MAX България:

Още с навлизането си, през 2005 г., на местния пазар на професионални услуги в недвижимите имоти, Марката RE/MAX се превърна в синоним на качествено, бързо и цялостно обслужване за Клиентите. С национална мрежа от 20 Агенции, в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Шумен, Русе, Банско и Разград, RE/MAX България подкрепя франчайзополучателите си и техните Агенти – в непрестанния им стремеж към иновативност и растеж.

За да научите повече за възможностите за партньорство с RE/MAX България, моля, посетете www.remax.bg или пишете на имейл office@remax.bg