Шестокласничка от Разград сред наградените от фотоконкурса „Моето училище е най-хубаво“

Шестокласничка от ОУ“Ив.С.Тургенев“-Разград е сред призьорите от VIII Национален конкурс “Моето училище е най-хубаво” на Издателство Аз-Буки, които днес получиха наградите си от образователния министър проф. Галин Цоков. Това съобщиха от училищното ръководство.

От участвалите над 400 фотографии, са наградени 13, сред които и тази на Марина Маринова.

В церемонията днес се включиха Милена Орешкова – директор на училището и ръководителя на малката фотографка Силвия Хараланова.

„Поздравявам  победителите, както и всички млади творци, които увековечиха най-хубавите моменти от училищния си живот. Пожелавам им да са здрави, да продължават да създават красиви и неповторими неща, да търсят и намират вдъхновение в образованието“, каза на учениците министър Цоков.

Наградените снимки бяха подредени в изложба в министерството и включени в календар на изданието за 2024 г. „Всяка от тези снимки е специална, защото е вдъхновена от вашето училище. То трябва да бъде точно такова, каквото е в тези пъстри фотографии – да събужда емоции, да мотивира към творчество и изява на таланта всяко българско дете във всяко кътче на страната ни и извън нея“, каза министърът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *