Четири медала за разградските колоездачи от държавния шампионат

С три златни и един сребърен медал се завръщат от участие в Държавния лично-отборен шампионат за мъже и юноши старша възраст състезателите от СКК”Спринт”. Разградският клуб е участвал в състезанието с трима мъже и един юноша старша възраст.

Трите златни медала са на Мирослав Минчев, те са в дисциплините: спринт, 1000 м. и кейрин. В дисциплината кейрин за разградския клуб е и сребърният медал, печели го Николай Станчев.

Медалите е можело да са с един повече. В отборния спринт Мирослав Минчев, Николай Станчев и Тодор Кожухаров дават най-добро време, но поради неправилно предадена смяна са декласирани.

Юношата на клуба Владимир Терзиев също се е представил добре – съобщи Мирослав Минчев, който е и треньор на тима. Терзиев се е класирал на седмо място в спринта и на девето на кейрин.

Следващото предизвикателство пред състезател на разградския клуб „Спринт” е Европейското първенство в Гренхен, Швейцария. То ще се проведе между 5 и 9 октомври, а на 24 септември Мирослав Минчев се присъединява към лагера на националния отбор, който ще се подготвя за шампионата на Стария континент.

 

 1,260 total views,  4 views today

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *