Центърът за работа с деца изпрати 10 абитуриенти

Четвъртата церемония на Годишните награди на ЦПЛР Център за работа с деца бе по-скромна от предходните, но се случи и от извънучилищната форма отново благодариха на децата, които години наред са избрали да посещават формациите при тях.

В стъклената зала на Художествената галерия „Проф. Илия Петров” се събраха само зрелостниците, преподаватели и приятелите им.

По традиция на всеки зрелостник се подарява плакет за дългогодишна творческа дейност, награждават се и децата с най-високи постижения през годината, заради световната пандемия с Коронавируса обаче тази категория отпадна през тази година.

Тази година преподавателите от ЦРД казаха „довиждане” на 9 зрелостника и 1 по-малък ученик – Стамен Станчев, който е приет в Музикалното училище в Котел, но директорът Даниела Куртева им каза, че винаги са добре дошли в ЦРД, когато се прибират в Разград. Тя изрази увереност, че с качествата, които тийнейджърите са проявявали по време на заниманията си, ще успеят във всичко, с което се заемат.

Плакети получиха: Селин Челик от Школата по китара с ръководител Валентин Стоянов, Стамен Станчев от Школата по пиано с ръководител Шукран Шукри, Ванеса Станчева, Тереза Илиева и Надежда Георгиева от Модерен балет „Арабеа”, Мариана Матева и Владимир Стефанов от ДТШ”Хорце” с ръководители Жулиета Иванова и Румен Иванов, Елеонора Костадинова, Мартина Петрова и Момчил Николов от ТФ”Феникс” с ръководители Ирина Стоянова и Иван Стоянов.

Поздрав към абитуриентите отправиха с танц няколцина от възпитаниците на ТФ”Феникс”, а събитието завърши с право хоро, поведено от един от абитуриентите от „Хорце”, до когото се хванаха момичетата от модерен балет „Арабеа”.

 5,185 total views,  4 views today

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *