Царкалоянчанин обра старец, в Студенец хванаха крадец на тонколонки, търсят и крадец във вилната зона в Разград

Полиция

Три кражби са станали в Разградско през последните дни, две са разкрити – става ясно от информационния бюлетин на ОДМВР-Разград.

28-годишен мъж от град Цар Калоян е задържан за кражба. На 14 ноември мъжът счупил стъкло на прозорец и проникнал в стая, обитавана от 71-годишен старец. Задигнал радио, газов котлон, две брадвички и хранителни продукти на обща стойност 150 лв. Извършителят е установен на 15 ноември след проведени оперативно-издирвателни действия и задържан в РУ-Разград. Води се досъдебно производство.

38-годишен мъж от село Студенец е подал сигнал на 16 ноември, че от личния му автомобил, паркиран в центъра на селото, е открадната караоке тонколона. Колата била оставена незаключена, а стойността на задигнатата вещ възлиза на 150 лв. В хода на предприетите издирвателни действия е установен авторът на кражбата – 22-годишен младеж от село Студенец. По случая е образувана проверка.

Кражба от вила в местността „Малкия хълм“ край Разград е извършена между 14 часа на 14 ноември и 17 часа на 15 ноември. През този период от имота, собственост на 34-годишен разградчанин, са задигнати черни метали, акумулатор, скоростна кутия и два броя амортисьори. Нанесената щета е за 200 лв. Образувана е проверка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *