Христо Иванов: Разград е част от национално послание, че в България има хора, които са готови да се обединят за по-доброто бъдеще

Десните кандидати за кметове и за съветници в Разградска област получиха подкрепа от лидера на една от партиите, които участват в местната коалиция  – Христо Иванов от „Да, България”.

Той о стана впечатлен от широкото обединение, в което десницата от Разград се явява на местния вот – Местна коалиция ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ-ОБЕДИНЕНИЕ(ДА БЪЛГАРИЯ,ДСБ,Зелено движение)(СЪЮЗ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ,ДВИЖЕНИЕ БЪЛГАРИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ).

„Разград е част от националното послание, че в България има хора, които са готови да се обединят, да забравят несъществените различия в името на това, да дадат по-добро бъдеще на страната” – заяви Иванов пред съмишлениците си от десния спектър в Разград.

Той характеризира разградската листа като силна и в състояние да реализира това по-добро бъдеще за региона, да отваря перспективи и да увеличава надеждата и енергията.

Иванов коментира, че страната е готова за промяна, има износване на модела на управление, вътрешна несигурност у ГЕРБ и затъване при БСП в тотална неспособност да се откъсне от комунистическите си корени, затъване в популизъм. Иванов смята още, че и двете политически сили, както и съдебната власт, имат токсична връзка с ДПС. „Всичко това е видимо, както никога досега и дразни хората, тежи на страната като воденичен камък, големият въпрос е кой може да донесе промяната” – каза още Иванов. Според него до тъч линията загрява Слави Трифонов, около Мая Манолова се подготвя нов проект, в който се прегрупира бившата тройна коалиция, Иванов обаче смята, че това не могат да са алтернативи за страната. Той счита и, че трябва да се откъснем от рефлекса да чакаме отвън да дойде някой да ни спаси, да пристигне като Радецки с гръм. „Идва време да започне вътрешна мобилизация” – каза още Иванов. То изрази убеденост, че разградските кандидати ще проведат активна кампания, ще имат повишена чуваемост към проблемите.

Кандидатът за кмет на Разград от Местна коалиция ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ-ОБЕДИНЕНИЕ(ДА БЪЛГАРИЯ,ДСБ,Зелено движение)(СЪЮЗ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ,ДВИЖЕНИЕ БЪЛГАРИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ) заяви, че е обнадежден, че емоциите на разградските десни и усилията им да надскочат егото си освен локален ще имат и национален ефект. Той си пожела всички лидери на десни партии, които идват да подкрепят разградската листа да почерпят енергия от тях, за да стане тя национална енергия.

Купуването и продаването на гласове и престъпление!

2 Replies to “Христо Иванов: Разград е част от национално послание, че в България има хора, които са готови да се обединят за по-доброто бъдеще”

  1. Ами като са толкова велики, защо не го направиха в голямата зала, смешници.

    1. Не са в голямата зала, защото са само кандидат общинските съветници и кандидат-кметът. Виж снимките от сряда, голямата зала беше малка за хората, които присъстваха.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *