Хотел „Cartoon“ – атрактивни цени и безопасни условия за клиентите

Имате работа в Разград и се колебаете къде да отседнете, къде е най-сигурно и спокойно?

Няма място за чудене – хотел „Cartoon“ осигурява атрактивни цени и безопасни условия за своите гости.

Аромат на Коледа, спокойствие и уют посреща посетителите на хотела, избиран от звездните гости на Разград през последните години за място, където да отседнат преди важните си срещи в Лудогорието. Още във фоайето до рецепцията се издига стената на спомените от футболните тимове, гостували на шампиона „Лудогорец“. Най-новото е флагчето на „Тотнъм“, Моуриньо беше тук малко преди Вас – в началото на ноември. Екипът на хотела вече е готов и за следващите ВИП-гости – от австрийския ЛАСК.

Добре дошли в хотела са не само футболните грандове, а и всеки гост на Разград, който търси спокойствие и сигурност при посещението си в Лудогорието.

Всички противоепидемичните мерки се спазват така, че клиентите да се чувстват на сигурно място.

За тях храна по стаите осигурява ресторантската част от комплекса. Цените и на хотелските, и на ресторантските цени са преференциални, а че менюто е вкусно и разнообразно знае всеки, посетил поне веднъж атрактивната сграда над централния разградски площад.

Хотелът разполага с 65 стаи – стандартни, стандартни двойни и стандартен SUITE. Цените са по-ниски от преди епидемичната обстановка.

Заповядайте!

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *