Фондация „За нашето бъдеще“ събра близо 12 000 лева от Мартенската си кампания, с парите ще подкрепя децата с акушерска пареза

Фондация “За нашето бъдеще” обявява завършването на изключително успешната Мартенска кампания 2024. Под мотото “Обединени, за да прегърнат света с две ръце”, кампанията не само че удвои резултатите от миналата година, но и събра сумата от 11 918,30 лв. за периода от 8 януари до 31 март 2024 г. Подробности за кампанията са публикувани на сайта на фондацията: https://znb.bg/martenska-kampaniq-2024/.

От фондацията припомнят, че „през последната година станахме свидетели на значително увеличение на цените на медицинските процедури и терапевтичните услуги, което допълнително затрудни семействата на деца с акушерска пареза. В отговор на тези предизвикателства, Фондация „За нашето бъдеще“ си постави амбициозната цел още в началото на 2024 г. „да удвои или дори утрои събраната сума от предходната година“, когато по време на първата мартенска кампания беше събрано малко повече от 6 хиляди лева.“.

Тази година Фондация „За нашето бъдеще“ стартира мартенската си кампания по-рано и я продължи до края на март, включвайки три направления: “Мартеници с две сръчни ръчички”, “Силни жени” и “Щастлива пролет”. Благодарение на разнообразните начини за участие и подкрепа, всеки желаещ имаше възможността да допринесе към успеха на кампанията и да подаде ръка, за да прегърнат света с две ръце – чрез изработване на мартеници с материали от Фондацията, изпращане на готови мартеници или сувенири и картички, подходящи за Осми март или Първа пролет.

Събраните средства от Мартенска кампания 2024 ще бъдат инвестирани в проекти и инициативи на Фондация „За нашето бъдеще“ за лечение и рехабилитация на деца с акушерска пареза, организиране на комплексен лагер, както и в реализирането на социални и образователни инициативи, насочени към подобряване качеството на живот на тези деца и техните семейства.

„Невероятната подкрепа, която получихме от училища, читалища, малки деца и родители, доброволци и дарители – както физически, така и юридически лица от цяла България, отново показа колко силни и единни можем да бъдем, когато работим заедно за обща кауза.“ – заявяват от фондацията.

В рамките на Мартенска кампания 2024 се проведе и Национален благотворителен конкурс “Силни истории на подкрепа, надежда и вдъхновение през март”. Той целеше да събере общност от хора, обединени от любовта към изкуството и стремежа да подкрепят деца в нужда, като по този начин да се повиши обществената осведоменост и да се стимулира участието в благотворителни инициативи. Резултатите от него не само демонстрираха изключителното творчество и сръчността на участниците, но и всяка творба разказваше силни истории на подкрепа и вдъхновение. Всички участници в конкурса също допринесоха към каузата на Фондация „За нашето бъдеще“.

Екипът на Фондация „За нашето бъдеще“ иска да изрази своята дълбока благодарност към всеки един участник в кампанията. Вашата подкрепа е тази, която прави възможно да променяме бъдещето на нашите деца към по-добро! – заявяват от фондацията.

Макар Мартенската кампания за 2024 година да приключи със значителни успехи, ангажиментът към подкрепата на деца в нужда и техните семейства продължава без прекъсване през цялата година.

Фондация “За нашето бъдеще” остава посветена на непрекъснатото набиране на средства и изпълнение на своите проекти и инициативи, които променят животи. Всяка подкрепа е ценен принос към нашата кауза и призоваваме всеки, който желае да ни помогне, да продължи да бъде до нас – заявяват от фондацията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *