Търговищенец без книжка избягал от лознишките полицаи, разкриха го бързо

Пътна полиция

За по-малко от 24 часа служители на РУ-Лозница установиха лицето, което опита да избегне полицейска проверка в село Чудомир – съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Разград.

Оттам припомнят, че лек автомобил „Ауди А3“ бе спрян за проверка в лознишкото село Чудомир на кръстовището за село Тръбач. Около 23.45 часа на 21 септември пред полицейските служители водачът заявил, че си е забравил документите и се представил с имена на човек от Търговище. Докато униформените извършвали справка за лицето и автомобила, мъжът привел колата в движение и заминал.

В хода на предприетите бързи издирвателни действия е установено, че водач на колата е 28-годишният Калоян С. М. от град Търговище. Той не притежава шофьорска книжка, за което му е съставен акт по Закона за движение по пътищата. Материалите по проверката за възпрепятстване на органите на властта при изпълнение на служебните им задължения са докладвани в прокуратурата. Управляваният от нарушителя автомобил вече е дерегистриран – снети са регистрационните му номера и е спрян от движение.

 1,832 total views,  4 views today

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *