Трима пияни шофьори и един дрогиран засякоха по празниците

Пътна полиция

Четирима водачи, употребили алкохол или наркотични вещества са засечени при полицейски проверки през почивните дни – съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Разград.

Около 22.30 часа на 23 декември в исперихското село Лъвино е спрян лек автомобил „Рено 19“. В хода на проверката е установено, че 47-годишният водач е неправоспособен. Пробата му с дрегер отчела 2,60 промила алкохол в издишания въздух.

Около 23.40 часа на 23 декември по улица „Странджа“ в Разград е спрян автомобил, шофиран от 26-годишен мъж. Водачът е тестван с „Drug check“, който реагирал положително на амфетамин.

В 00.15 часа на 25 декември по бул. „Априлско въстание“ в Разград е спрян „Сеат Толедо“, управляван от 32-годишен мъж. Водачът е изпробван за употреба на алкохол – дрегерът отчел 1,55 промила.

Лек автомобил „Фолксваген Голф“ самокатастрофирал на кръстовището между улиците „Бузлуджа“ и „Априлско въстание“ в Разград около 02.00 часа на 25 декември. Пристигналите на местопроизшествието полицейски служители тествали 33-годишния водач с дрегер, който отчел 1,92 промила алкохол.

И по четирите случая са образувани бързи производства.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *