Трима именици представиха поетични творби в библиотеката

Областният управител на област Разград Гюнай Хюсмен бе гост на вече традиционната литературно-музикална вечер под надслов „Поетичен Ивановден“ – съобщават от пресцентъра на Областна администрация.

На организираното от Сдружението на писателите в Разград и Регионалната библиотека „Проф. Боян Пенев” събитие, което се проведе в библиотеката, свои творби представиха поетите-именници от Разград и Лудогорието Иван Дойнов, Иван Димитрови и Иваничка Маджарова. Музикален поздрав към присъстващите отправиха възпитаници на детската музикална школа „Илия Бърнев”.

Областният управител поднесе като подарък на творците-именници официалния календар на Областна администрация Разград и им пожела творческо вдъхновение и през новата 2020 година. Гюнай Хюсмен заяви, че се гордее с тяхното творчество, което прославя Лудогорието и че с удоволствие посещава културните събития в област Разград. Той поздрави и водещия на събитието – писателят и служител на библиотеката Димитър Петров, затова, че институцията допринася за обогатяване на културен живот и го увери, че ще подкрепя с каквото може творците в областта.

 3,484 total views,  2 views today

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *