Тригодишно дете от Разград има нужда от подкрепа за лечение

Тригодишно дете от Разград има нужда от финансова подкрепа за лечение от тежко заболяване.

Малкият Кристиян е диагностициран с онкологичното заболяване невробластом през май миналата година. Няколко месеца преди това родителите му – Мария и Георги – установяват, че има образувание от лявата страна над ключицата си, а по-късно и силни болки в стомаха. Прегледи в Разград не установяват заболяването, то е диагностицирано във варненска клиника. Назначена е химиотерапия, по-късно в София е извършена суспенотерапия, но детето получава инфекция и отново са назначени курсове химиотерапия. И в момента се извършва химиотерапия, курсовете са във Варна.

По информация на Камелия Митева от Свиленград, която е асистент на здравния консултант за лечение в турски клиники Мерилин Хасанова, е необходимо спешно да започне лечението на Кристиян в Турция. Съпътстващото лечение и трансплантацията на костен мозък са на стойност 50 000 евро, което е непосилна сума за родителите на болното момченце. Те имат и още едно дете, на 5 месеца.

За да се съберат тези средства, Камелия Митева организира дарителска кампания в подкрепа на детето, обявена е дарителска сметка (виж снимката горе), може да се помогне и с участие в онлайн базара ето ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *