Тото милионерът от Разград се появи, пускал числата от 25 години

Мистериозният тото милионер от Разград се появи, за да получи печалбата близо месец, след като спечели джакпота в размер на 6 564 060 лева от 7-ия тираж на „6 от 49“.

Емил Йорданов е на 48 години, от Разград. Пускал е числата: 8, 20, 21, 36, 44, 48 повече от 25 години, веднъж е ударил и петица с тях – това е разказал късметлията пред сайта на Български спортен тотализатор. Печелившият фиш е пуснат в пункта до банка „Алианц“

Мъжът споделя, че СПОРТ ТОТО е неговото хоби и с нетърпение очаква всяко теглене на игрите. Голямата мечта на Емил е да може да помага на бедни деца, които нямат домове. Късметлията споделя, че със спечелената сума ще започне своята кауза. Смята, че с парите е редно да зарадва колко се може повече деца в родния си град. „Човек е толкова богат, колко са големи мечтите му“, допълни още първият за 2020-та тото милионер.

Емил споделя още, че постоянството е пътят към успеха, а голямата печалба няма да го промени по никакъв начин. На участниците в игрите на Български спортен тотализатор пожела много здраве и да имат неговия късмет.

Разград24/7 научи, че късметлията е собственик на търговски обекти тип “Всичко за един лев” и дюнер. От 2011 г. е собственик на фирма с широк спектър на дейност, като началният й капитал е 2 лева. Семейството има и друга фирма, която е собственост на 24-годишния син на Емил Йорданов, който е известен с малко име Енгин.

 

2 Replies to “Тото милионерът от Разград се появи, пускал числата от 25 години”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *