Таско Ерменков: Гласувам най-вече за това, че Лудогорието заслужава по-добро настояще

Водачът на листата на БСП за България Таско Ерменков гласува заедно със съпругата си Наталия в секция №35 в ОУ”Никола Икономов”. В момента, в който двамата пристигнаха в училищния двор, там бе една от най-големите опашки през избирателни секции в Разград: цялото фоайе бе пълно с чакащи за двете секции, разположени там. На опашката Ерменков се засече с още един кандидат за депутат – Огнян Обрешков от Демократична България, двамата любезно се поздравиха.

Още преди да влезе в избирателната секция Таско Ерменков обяви, че ще гласува машинно. Категоричен бе, че гласува за това да се върне демокрацията в България и държавата да започне да прилича на европейска държава, а не както сега, „когато се управлява от джипката и от един, който смята, че парите са негови, въпреки че те са наши, от нашите данъци.”. „Ще гласувам с грижа за хората, за това, което обясняваме през изминалия месец: за това, че трябва да оправим здравеопазването, за да не чакат хората на опашки за ваксинации, да не се налага линейките да пътуват с часове из областта, най-вече за това, че Лудогорието заслужава по-добро настояще” – допълни Таско Ерменков. Според него, за да се променят нещата в Лудогорието е необходимо преди всичко да се обърне внимание на хората и с мисъл за тях да се прави всички и в областта на здравеопазването, образованието, инвестициите и привличането на държавни средства. Таско Ерменков обяви подкрепата си за децентрализацията на общините, за да имат общините пари за своята дейност и да могат да извършват своята дейност. „Не може в 21 век да има населени места без обществен транспорт” – възмути се Ерменков.

„Колкото по-висока е избирателната активност, толкова по-добре, защото днес е денят, в който ще бъде истинската социология и хората ще покажат какво предпочитат и кой да ги управлява. Надявам се да не се уплашат, защото ако днес се страхуват да гласуват, след това 4 години ще живеят в страх за живота, за хляба, за бъдещето си.” – коментира още Таско Ерменков.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *