Състезанията за Вълците продължават: Момичетата до 14 години са на квалификации днес и утре

Днес в Стара Загора започва двудневният квалификационен турнир по баскетбол за момичета до 14 години. Участие в него ще вземат и състезателките на СКБ„Вълци-Разград“, водени от своя треньор Пенко Велчев – съобщаван от клуба.

Още в първия си мач в 12:00 ч. момичетата се изправят срещу домакините от “Берое”, a в 16:00 ч. играят със силния отбор на “Черноморец 2014” Бургас.

Всеки може да подкрепи момичетата и да проследи срещите онлайн – в канала на баскетболната федерация в YouTube – https://www.youtube.com/watch?v=0u8Vhvq-Z-0

Вълците играят в група с „Берое“ – Стара Загора, „Асеновец 2005“ – Асеновград и „Черноморец 2014“ – Бургас за определяне на 12-те най-добри отбора в България. Именно те ще оформят и финалния турнир, с който ще завърши спортната година.

“Отборът на момичетата до 14 години е първият, който създадохме, и благодарение на „Амета“ с тяхната марка „Лудогорско пиле“ за повече от две години постигнахме много, изиграхме много мачове, изживяхме много емоции! Най-важното състезателите ми обичат баскетбола и им пожелавам да го покажат на турнира!“, сподели треньорът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *