Събраха се: ОИК-Разград встъпи в длъжност, получи ключове и печати от кмета

Общинската избирателна комисия в Разград встъпи в длъжност днес.

Нейният председател Ралица Стефанова Костова-Цветанова получи от кмета д-р Валентин Василев печатите, с които ще подпечатва изборните документи, както и ключовете за стая 106 в общината, където ще се помещава.

Градоначалникът поздрави членовете с избирането им и им пожела успешна работа. Увери ги, че общинска администрация ще им оказва пълно съдействие, за да изпълнят всичките си правомощия. Пожела на Цветанова след вота да подпечата удостоверенията на най-добрите кметове и общински съветници.

Тя самата си пожела на себе си и на колегите си да работят в спокойна атмосфера.

Цветанова е за пръв път председател на ОИК, но има опит в изборната администрация, от 2014 г. работи в общински и районни избирателни комисии, преди това пък е била в секционна комисия.  Номинирана е от ГЕРБ. Тя е юрист по професия, работи като контрольор в РЗОК-Разград. Семейна, с едно дете.

Цветанова обясни, че най-вероятно първото официално заседание на комисията ще е тази вечер, на него ще се маркира печатът, ще се определи работното време, дежурствата, а решенията ще бъдат публикувани на вече създадения сайт на ОИК-Разград.

Останалите членове на комисията са: заместник-председател – Тодор Илиев Иванов, заместник-председател Юмгюл Мухарем Ахмедова, секретар – Савина Миткова Ангелова, членове – Диана Христова Йорданова, Николай Маринов Инков и Мирослава Дакова Христова, Катинка Петкова Матеева, Силвия Наскова Великова и Николай Христов Драев, Русанка Димитрова Неделчева, Сюлбие Исмаилова Ибрямова, Цветелина Ботева Ботева.

One Reply to “Събраха се: ОИК-Разград встъпи в длъжност, получи ключове и печати от кмета”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *