Стойчо Стоев: Чакат ни два нелеки двубоя

„Надявам се да изиграем добър мач срещу Марибор и впоследствие да се класираме за групите на Лига Европа“, заяви треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев на пресконференция в навечерието на първия сблъсък със словенския шампион – съобщава клубният сайт.

„Не бих казал, че мачовете с Валур и ТНС са били по-маловажни от предстоящите с Марибор. Просто сега сме на финала и ни предстоят двубои, които могат да ни дадат възможност да играем в Европа“, категоричен е Стоев. „Като класа Марибор е по-силен от предните съперници.  Словенците са организиран тим, който играе добре и в защита, и в нападение. Марибор има силни футболисти. Чакат ни два нелеки двубоя“ – заяви още той.

Според треньора най-добрият сценарий е сблъсъкът да бъде решен още в първия мач. „Някой път се получава, някой път не. Ние излизаме с нагласата, че имаме два сериозни двубоя. Нашата нагласа е, че трябва да се представим убедително в първата среща, за да си улесним реванша в Словения“.

Стоев  разкри, че в състава няма проблеми от здравословен характер в навечерието на първия мач с Марибор. „По принцип нямаме сериозни проблеми. Имаме някои футболисти с болежки, които, надявам се, не са сериозни и няма да окажат влияние в предстоящия мач.  Хубавото е, че сериозни травми или оплаквания няма и всички ще са на разположение“, радостен е Стоев.

„Моите очаквания, както и на колегите ми в Лудогорец преди мача с Марибор са огромни“ – заяви халфът Жоржиньо, който участва в пресконференцията преди двубоя със словенците. „Целта ни е да отстраним противника. Работим здраво всеки ден, за да го постигнем. Искам да благодаря на президента на Лудогорец, както и на всички хора, които ми гласуваха доверие да дойда в този фантастичен клуб. Лудогорец е най-добрият отбор в България. Радостен съм, че тренирам всеки ден с играчи с огромен опит.  Надявам се, че ще вкарам много голове с екипа на Лудогорец и ще направи хората в Разград щастливи“, обеща бързоногото крило.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *