Стойчо Стоев: Няма как да подценим Дъ ню сейнтс

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев даде пресконференция преди първия мач от III предварителен кръг на Лига Европа срещу Дъ ню сейнтс – съобщават от пресслужбата на клуба. Стоев е оптимист за двубоя, който е в четвъртък от 20,30 ч. на „Лудогорец Арена“.

Ще направя някои ротации в състава за мача с Дъ ню сейнтс. Ще дам шанс на футболисти, които са взимали по-рядко участие в мачовете“, призна Стоев.

Той е категоричен, че шампионите няма да подценят съперника от Уелс.

В европейските мачове, ако подцениш противника независимо от класата му, можеш да страдаш. Щом Дъ ню сейнтс е стигнал дотук, значи си има своите стойности. Не бих коментирал пред камерите кои са силните и слаби страни на съперника“.

Стойчо Стоев коментира състоянието на Лудогорец в навечерието на двубоя с първенеца на Уелс.

Не бързайте да отписвате никого. В момента всички са добре и ще бъдат на разположение“, категоричен бе треньорът на Лудогорец.

Стоев сподели неговата рецепта за успех срещу Дъ ню сейнтс.

“Подобни отбори са до първия гол в тяхната врата. След това става по-лесно за нас, тъй като се отварят и оставят пространства. Ние имаме достатъчно добри играчи да ги използваме“.

Треньорът разкри идеалния сценарий за развоя на първия мач с Дъ ню сейнтс.

Най-доброто развитие е да вкараме 3-4 гола през първото полувреме и да решим всичко. За съжаление не се получава така много често във футбола. Фокусът ни е върху двубоя с уeлсците. Не мислим още за ЦСКА“, допълни Стоев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *