Стартира свободната продажба на билети за първия домакински мач на “Лудогорец” след Коронавируса

Лудогорец

Свободната продажба на билетите за мача с Ботев (Пд) от XXVI кръг на efbet Лига, който ще се играе в неделя (14 юни) от 18,45 ч. на “Хювефарма Арена”, стартира днес – съобщават от пресслужбата на клуба.

Входните талони ще се продават на клубната база. За двубоя с пловдивчани са пуснати 3060 билета, спазвайки заповедта на Спортното министерство за отваряне на 30 процента от капацитета на “Хювефарма Арена”.

Изпълнявайки препоръките на Министерството на здравеопазването и Министерството на спорта ПФК Лудогорец няма как да предостави традиционните места на картодържателите, които все още не са се снабдили с билети. Те ще получат специален пропуск при показване на картата на касата.

ПФК Лудогорец съобщава, че в неделя ще работи и касата на улица “Васил Левски”. Гишето отваря в 14,00 ч. В деня на мача касата на сектор “Гости” ще отвори в 16,45 ч.

Цените на билетите за мача с Ботев (Пд) са следните:

Централна трибуна – 15 лв.

Сектор “В” 3 и 4 блок – 15 лв.

Сектор “В” 1,2,5,6 блок – 10 лв.

Сектор “А” и “А1” – 10 лв.

Трибуна “Моци – 8 лв.

Сектор “Гости” – 8 лв.

За мача с Ботев (Пд) се продават и семейни билети.

ПФК Лудогорец напомня, че феновете трябва да се съобразяват със следните изисквания при покупката на билети от клубната база, както и при настаняването на стадион “Хювефарма Арена”:

– При покупка на билети на клубната база ще се допускат максимум по 2 човека във фенмагазина задължително с маски;

– По време на мача на стадион “Хювефарма Арена” феновете трябва да сядат през две седалки, за да се спази изискването за физическа дистанция;

– Родител с дете или по-голямо семейство може да седне без ограничения;

Клубът поднася своите извинения на феновете за причиненото неудобство, но спазва стриктно заповедите и препоръките на Министерството на спорта и Министерството на здравеопазването относно превенцията срещу епидемията от COVID-19.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *