Среща на открито проведе днес Областният информационен център

Среща на открито между експертите на Областния информационен център и жители и гости на Разград се проведе в днес – съобщават от ОИЦ-Разград.

В рамките на изнесената приемна бяха представени актуални възможности за подкрепа на проекти от европрограмите и от други източници за финансиране.

Гражданите проявиха най-сериозен интерес към процедурите „Заетост за теб” и „Краткосрочна подкрепа за заетост в отговор на пандемията от Covid-19” на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси2014-2020 г.

Екипът на ОИЦ отговори на множество въпроси относно наскоро обявения целеви прием на проекти по подмярка 4.1 „Инвестиции в земеделски стопанства”, както и на запитвания по предстоящи мерки от Програмата за развитие на селските райони.

Коментирани бяха известните до момента резултати от подадените проекти по процедура „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19” на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020 г.

Всички участници получиха информационни и рекламни материали на ОИЦ-Разград на Службата за публикации на ЕС.

Срещите на открито на ОИЦ – Разград ще продължат и в региона при спазване условията на удължената извънредна епидемична обстановка в страната.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *