Сезонът на балове започна

Сезонът на баловете започна с първите тържества извън Разград.

Още на 13 май бе балът на абитуриентите от СУ”Св.св. Кирил Методий”- Завет. Те празнуваха в бистро „Рали” в Завет.

Първите балове на разградски училища бяха снощи, 18 май. Завършващите ПГО”Станка Николица Спасо-Еленина” бяха избрали балът им да е в хотел-ресторант „Омуртагов мост” във Велики Преслав. Зрелостниците от ПГССХВТ”Ангел Кънчев” пък празнуваха в хотелски комплекс „Мимоза”.

Следващият бал е на дванадесетокласнците от ПГТС”Христо Смирненски”. Той е в сряда, 22 май, и ще се проведе в ресторант „Папараци” в хотел „Cartoon”. Те се събират в 19,30 ч. в училището.

На 23 май е балът на завършващите ПГСС”Хан Аспарух”-Исперих. Той е в ресторант „Замъка” в Малък Поровец. Абитуриентите се събират в 18,00 ч. пред паметника на Свети Георги.

Пак там е и балът на завършващите другото средно училище в Исперих – ПГ”Васил Левски”. Той ще е на 24 май, абитуриентите се събират в 19,00 ч. пред паметника на Свети Георги.

В този празничен ден има още четири абитуриентски бала.

Завършващите СУ”Христо Ботев”-Кубрат ще празнуват в комплекс „Парадайс” в Кубрат. Изпращането на абитуриентите е от 19,00 ч. в училището.

„Casa Maria” в Русе пък е изборът на абитуриентите от СУ”Христо Ботев”-Цар Калоян. Изпращането е от 18,30 ч. в училището.

В ресторант „Лес” е балът на НПТГ”Шандор Петьофи”, изпращането им е от 17,30 ч. в училището.

В ресторант „Папараци” в хотел „Cartoon” пък е балът на ПГИ”Робер Шуман”. Те се събират пред хотела в 19,00 ч.

Три абитуриентски бала са на 25 май.

В комплекс „Парадайс” в Кубрат празнуват зрелостниците от Професионалната гимназия в Кубрат. Те се събират в 19,00 ч. в училището.

Балът на завършващите ППМГ”Акад. Н.Обрешков” и Спортното училище ще е в ресторант „Лeс”. Изпращането е от 18,00 ч. в двете училища.

Тридневен ще е празникът на зрелостниците от ПГВМЗ”Александър Стамбоилйски”-Лозница, той ще е в хотел „Империал Палас” в Слънчев бряг от 25 до 27 май. За там те тръгват в 10,00 ч. от училището.

На 26 май в ресторант „Лес” е балът на ПГПЧЕ”Екзарх Йосиф”, изпращането им е от 18,30 ч. в училището.

В ресторант „Мимоза” е балът на ПГХТБТ”Мария Кюри”. Изпращането на зрелостниците е от 18,30 ч.

Последният бал тази година е на 28 май. Тогава в ресторант „Борово око” в Търговище празнуват завършващите СУ”Св.св. Кирил и Методий”-Самуил. Тяхното изпращане е от 18,30 ч. в училището.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *