Севджан Садкъев встъпи в длъжност, бившият областен управител става заместник областен

Новият областен управител на Разградска област Севджан Садкъев встъпи в длъжност от днес – информират от пресцентъра на Областна администрация. Това става с решение №469 от 03.07.2024 г. на правителството, както първи Разград24/7 съобщи.

Съдкъев бе представен пред областна администрация от предишния Областен управител Владимир Димитров. Той му предаде символично ключа на Областна администрация и печата в присъствието на служителите в администрацията:

„Работих в страхотен колектив, работихме отлично и в синхрон с кметовете на общините. Надявам се с вашия професионализъм да помагате на новия Областен управител в работата. Символично му предавам ключа на областна администрация“, каза Димитров.

Севджан Съдкъев също се представи пред новия си екип:

„Аз съм от Разград, повечето ме познават. От 1997 год. работя в администрации и имам голям опит. Както сте работили с Владимир Димитров, искам да продължите да работите по същия начин с мен. Област Разград не е малка и проблемите в нея също не са малки. Надявам се да успеем да ги преодоляваме заедно.“, каза той.

Севджан Съдкъев е роден на 1.04.1969 г., по образование е магистър по специалността „Индустриален мениджмънт“ в Русенския университет „Ангел Кънчев“.

Предишният областен управител Владимир Димитров е назначен със заповед на Министър-председателя като заместник областен управител на област Разград считано от днес, 4.07.2024 г.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *