Св. Дяков: “Съперника го чакат тежки минути в Разград”

„Ференцварош“ е един добре окомплектован отбор, очакваме тежък мач, в който успехът за нас и класирането напред са задължителни“. Това заяви на пресконференцията си преди мача-реванш с унгарския шампион наставникът на „Лудогорец“ Стойчо Стоев.

Това, което виждам в тренировъчния цикъл, е, че „Лудогорец“ е готов да вземе с успех предизвикателството – допълни Стоев. Той заяви също, че „Лудогорец“ ще подходи офанзивно към мача. Увери, че всички са здрави, няма проблеми с контузии. По отношение на новите попълнения обясни, че всеки има различен период на адаптация, но безспорно всички нови футболисти са безспорно качествени и наистина могат да помогнат на отбора и са създадат по-добра атмосфера за работа и за ползотворни изяви.

Стоев каза още, че футболистите са свикнали да играят мачове под напрежение и не счита, че напрежението до такава степен ще окаже влияние.

Подкрепи го и капитанът Светослав Дяков. По неговите думи големите отбори са свикнали да играят под напрежение, като се целят в победата. „Всички знаем за какво излизаме утре, съперника го чакат много тежки минути.“ – каза Дяков. Капитанът смята, че „Лудогорец“ ще успее да противодейства на добрия комбинативен отбор на „Ференцварош“. „Те обичат да играят с топката, но ние сме по-добрия отбор, знаем какво търсим и как да го постигнем, убеден съм в това, че ще продължим утре“ – завърши Дяков.

Преди пресконференцията Стоев огледа новото тревно покритие на „Лудогорец Арена“. Тимът ще го пробва за пръв път на самия мач – призна наставникът.

„Ференцварош“ пък ще проведат тренировка тази вечер именно там, тя е насрочена за 20,00 ч., а в 19,30 ч. ще е пресконференцията на треньора им Сергей Ребров.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *