Рецидивист снимал порно клипове в „Орел“ с непълнолетни момчета, в ареста е

39-годишен криминално проявен и осъждан мъж от Разград е задържан за създаване и разпространение на порнографски материали – съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Разград.

В хода на образувано досъдебно производство по описа на ОДМВР-Разград на 9 ноември е извършено претърсване в жилището на лицето в ж.к. „Орел“. Намерени и иззети са секс атрибути, комуникатори с видеоклипове и кореспонденция между извършителя и непълнолетни момчета, склонявани към употреба на наркотични вещества с цел действия за полово удовлетворяване. Установени и разпитани са жертви на престъплението и свидетели, съпричастни към криминалната дейност на задържания. Материалите са докладвани в Районна прокуратура – Разград.

По случая се води разследване за престъпление по чл.159, ал.1 от Наказателния кодекс, според който наказанието за създаване, излагане, представяне, излъчване, предлагане, продаване, даване под наем или по друг начин разпространяване на порнографски материал, се наказва с лишаване от свобода до една година и глоба от хиляда до три хиляди лева.

One Reply to “Рецидивист снимал порно клипове в „Орел“ с непълнолетни момчета, в ареста е”

  1. 1 година за блудство и педофилия??????? Шегувате се!!! Наркотици, разпространение на порнография? Една година затвор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *