Ремонти в детските градини през юли и август, има и алтернативи за родителите

Разград

В половината детски градини в град Разград ще се извършват ремонти, почистване и пълна дезинфекция през месец юли, а през останалите – през месец август. Това събощават от пресслужбата на Община Раазград.

Графикът на ремонтите е изготвен по начин, по който да се осигурява възможност децата в затворената за месец детска градина да могат да посещават някоя от близките детски градини. Предвидени са ремонти и в детските градини по селата в общината.

Община Разград оповестява обобщена информация за ремонтите:

През месец юли текущ ремонт, почистване и пълна дезинфекция на помещенията ще се извършват в ДГ №12 „Зорница“, децата ще посещават ДГ №2 „Лудогорче“. Затворена през този месец ще е ДГ №5 „Незабравка“, децата ще посещават ДГ №11 „Детелина“, както и: ДГ №6 „Шестте ястребинчета“, децата ще посещават ДГ № 4 „Митко Палаузов“; ДГ №8 „Райна Княгиня“, децата ще посещават ДГ №14 “Славейче“; ДГ №3 „Приказка“, децата ще посещават ДГ №7 „Васил Левски“.

За август графикът е следният: затворена е ДГ №2 „Лудогорче“, децата посещават ДГ №12 „Зорница“; затворена е ДГ №11 „Детелина“, децата посещават ДГ №5 „Незабравка“; затворена е ДГ №4 „Митко Палаузов“, децата посещават  ДГ №6 „Шестте ястребинчета“; затворена е ДГ №14 „Славейче“, децата посещават ДГ №8 „Райна Княгиня“; затворена е ДГ №7 „Васил Левски“, децата посещават ДГ №3 „Приказка“.

През лятото предстоят основни ремонти в шест детски градини в селата в община Разград: в Топчии, ДГ №2 в Раковски, в Дянково, в Гецово, в Мортагоново и Стражец. Тези детски градини ще затворят по време на ремонтите, като допълнителна информация родителите ще получат от директорите на съответните градини. През август ще бъдат затворени детските градини в Киченица и №1 в Раковски, детската градина в Благоево ще е затворена от 18 юли до 18 август, а детската градина в Ясеновец ще работи през цялото лято с дежурни групи.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *