Рапърът 100 KILA и DJ Жоро в последния ден от Есенния панаир – 16 септември

Концертът в последния – девети – ден от Традиционния есенен панаир, организиран от Община Разград, ще е на рапъра 100 KILA и DJ Жоро. Това съобщават от пресслужбата на местната управа.

Оттам припомнят, че 16 септември бе добавен към осемте панаирни дни, тъй като заради обявения на 8 септември Ден за национален траур заради жертвите от наводненията в Царево бе отложена концертната програма в първия ден от панаира. Концертът на победителката в „Гласът на България“ през 2021 г. Петя Панева ще е днес, 13 септември. Програмата на Ронда започва в 19,00 ч. освен Петя Панева в нея участват и Капански ансамбъл-Разград и Калоян Димитров-BALLAN.

В четвъртък от 20,00 ч. е концертът на Торино и Пашата, в петък в същия час – на поп фолк изпълнителя Фики. В събота пръв на сцената от 19,00 ч. излиза DJ Жоро, а в 21,00 ч. започват концертът на 100 KILA.

Припомняме, че тази година в панаира участват над 100 фирми – с продажба на различни стоки по алеите на Градския парк, на лакомства, скара бира, атракциони, сред които за пръв път в страната – Детска люлка „Екстрийм“.

Фирмите, които осигуряват големите атракциони – „Валентинов В” ЕООД гр. Разград  и „Фортуна 2003” ЕООД гр. Разград, са основните спонсори на културната програма по време на панаира.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *