Разясняваха как да подготвим европроекти в центъра на Разград

Заместник-кметът на Община Разград Добрин Добрев посети откритата приемна на Областен информационен център-Разград в областния град – съобщават от пресцентъра на Община Разград.

Събитието е част от информационната обиколка на експертите от ОИЦ в Разградска област. В общинските центрове на Разградска област те представят възможностите за подкрепа на проекти от европрограмите и от други източници за финансиране до края на 2020-та година.

За седмица – в 6 от общинските центрове без Разград – приемните на открито са посетени от 173 човека, а с областния град станаха 206 – разказа управителят на ОИЦ Юлиян Данаилов на заместник-кмета Добрин Добрев, който е и ръководител на проекта „Осигуряване функционирането на Областен информационен център-Разград през периода 2019-2021”. В Разград интерес проявиха хора от различни възрасти и от различни професионални сфери, те се запознаха с информацията, предоставена от експертите на ОИЦ във връзка с възможностите за еврофинансиране.Посетителите на приемната получиха рекламни брошури за европрограмите и рекламни артикули с логото на ЕС.

Пред заместник-кмета Добрин Добрев експертите представиха рекламни материали на различни европрограми, в които са включени и фотоси и информация за реализирани от Община Разград европроекти.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *