Разград вече в националния “Спортен календар”

Община Разград се включи в платформата „Спортен календар“. Целта на инициативата е дигитализиране и популяризиране на спортните календари на общините и спортните федерации, които са се включили в платформата. Тя дава възможност за дигитализация на събитията, интегриране на календара в сайта на Общината, реклама във всички социални мрежи и достъпност в интернет пространството – съобщават от пресслужбата на Община Разград.

Платформата „Спортен календар“ осигурява взаимовръзка между всички потребители – т.е. ако състезанието на територията на определена община е по лека атлетика, то автоматично се вписва и в профила на Българската федерация по лека атлетика. На самата платформа в секция „Локации“ са всички общини, които я използват. Има опция и за записване на участници за конкретните състезания директно от платформата.

Клубовете от община Разград, които желаят техни прояви да бъдат включени в спортния календар, е необходимо да изпратят на електронна поща z.georgieva@razgrad.bg информация за състезанието – име, място, време на провеждане, организатори.

На началната страница на интернет сайта на Община Разград има препратка към секцията в Спортния календар, в която са представени събитията в Община Разград.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *