Разградчани отново отвориха сърцата си: преди Великден 115 човека в нужда получиха хранителни пакети от кампанията „Бъди човек”

Разградчани отново отвориха сърцата си в навечерието на Възкресение Христово и се включиха активно в кампанията „Бъди човек”. Това се случва за трета поредна година за големите християнски празници Великден и Коледа.

За около 2 седмици бяха събрани хранителни продукти и ваучери за хранителни магазини за оформянето на 115 пакета. Във всяка от големите чанти със стикер с логото на националната кампания „Бъди човек” хората в нужда откриха: по един пакет, брашно, ориз, леща, боб, захар, сол, макарони, както и бутилка олио, консерви, кашкавал, сирене, щафета салам, шоколадови изделия, козунак. За всеки от посетените предимно възрастни и самотни хора имаше и ръчно рисувана картичка с форма на великденско яйце и лично послание.

Получателите на хранителните пакети се определят по сигнали, подадени граждани към доброволците на „Бъди човек”. Днес пакети получиха нуждаещи се от: Разград, Пороище, Ушинци, Балкански, Гецово, Топчии, Дянково, Побит камък, Стражец и Дряновец.

Още снимки и информация за актуалните кампании в подкрепа на нуждаещи се наши съграждани може да видите на Фейсбук страницата на “Бъди човек-Разград”.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *