Разградско момиче в Топ 20 на „Най-красивите абитуриентки“

Разградско момиче е в Топ 20 на конкурса „Най-красивата абитуриентка 2022“, организиран от сайта Dir.bg.

1250 момичета изпратиха 3562 снимки за участие в надпреварата. Нямаше ограничения по колко снимки на едно момиче могат да бъдат включени. Емине Узунова от ППМГ“Акад. Никола Обрешков“-Разград бе сред малкото момичета само с един кадър в конкурса, естествената й красота и излъчване обаче впечатлиха потребителите на сайта и я превърнаха в една от фаворитките на публиката. До 24 юни снимката на Емине събра 1044 харесвания във Фейсбук и така тя се превърна в една от 10-те любимки на гласувалите любители на красотата. Впоследствие се оказа, че има дори повече гласове от победителката. Съгласно регламента на конкурса към 10-те избранници на публиката се добавят още 10 момичета, определени от редакционния екип на Dir.bg, а решаваща е думата на звездно жури, което определя победителката сред тези 20 финалистки.

Тази година в комисията влизаха: синоптичката Натали Трифонова, актрисата Радина Кърджилова, актьорът Филип Буков и миналогодишната победителка Цветелина Джонова. Те избраха за победител очарователната блондинка Мирела Василева Маринова от 157 гимназия с изучаване на чужд език „Сесар Вайехо”, гр. София. Смартфон, почивка в спа комплекс и диамантено колие са наградите за победителката, призове – ваучери за пазаруване от моден сайт – има за всички 20 финалистки.

Разградската представителка в престижната класация по красота е родом от лознишкото село Трапище, има намерение да кандидатства „Медицина“. Според нейни познати бъдещата д-р Узунова е тиха и интелигентна млада дама. В коментарите под снимката й, която е сред най-коментираните в конкурса, има само суперлативи и мили думи на подкрепа.

2 Replies to “Разградско момиче в Топ 20 на „Най-красивите абитуриентки“”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *