Разградската болница с първо благодарствено писмо за дарение: до съветниците от ГЕРБ

Фейсбук, ГЕРБ-Разград

Ръководството на МБАЛ“Св. Иван Рилски“ разпространи благодарствено писмо до общинските съветници от ГЕРБ-Разград, които са предоставили част от възнагражденията си за месец март на лечебното заведение.

Ето текста на писмото:

„Ръководството на „МБАЛ „Св.Иван Рилски” – Разград” АД  изказва  огромната си благодарност и признателност към Вас за подкрепата, която оказахте в условията на усложняващата се епидемична обстановка, свързана с разпространението на COVID – 19.  Даряването на месечните Ви възнаграждения на  лечебното заведение  имат не само  финансова стойност, а нещо повече – признак на загриженост, съпричастност и човечност.

Няма нищо по чисто от обичта към ближния,  от това, човек да подаде ръка, да подари живот!

Благодаря! Бъдете здрави  и не спирайте да вярвате!

С пожелания за бъдещи успехи!

С уважение:

д-р Гечо Жеков – Изпълнителен директор

на МБАЛ “Св.Иван Рилски-Разград“ АД”

Припомняме, че съветниците от ГЕРБ обявиха, че ще дарят възнагражденията си в навечерието на сесията на Общинския съвет през март заедно с декларация, че няма да участват в заседанието, съпредседателят на групата им Надежда Радославова обаче се включи дейно в сесията. От информация и снимка на Фейсбук страницата на ГЕРБ от днес става ясно, че средствата са преведени по банков път на болницата и на БЧК. Не става ясно как са поделени сумите за двете дарения и дали и осмината съветници са съпричастни към тази кауза, на снимката в кабинета на д-р Жеков са петима от тях.

Припомняме също, че от началото на извънредното положение преди месец разградската болница получи десетки дарения. Благодарствени писма от името на ръководството обаче бяха обявени само до Окръжна прокуратура за акция по кръводаряване и до групата съветници от ГЕРБ. Благодарност през медиите отправи към 3 разградски фирми и началникът на Отделението по хирургия д-р Евгени Генев.

 

One Reply to “Разградската болница с първо благодарствено писмо за дарение: до съветниците от ГЕРБ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *