П.Върба: “Интер е достатъчна мотивация за всеки футболист, не се плашим от такива мачове”

“Знаем, че ни чака много тежък мач със силен отбор, но няма да им даваме изцяло ролята на фаворит“, започна Павел Върба своята пресконференция преди мача с “Интер” утре.

„Надявам се да изиграем един добър мач. Разбира се, имаме проблеми с някои играчи, но няма да споделя техните имена. Във вестниците може да пише всичко за състава на Интер. Според мен те ще подходят сериозно и ще излязат с възможно най-добрия състав. Този мач е много важен и за Интер“, смята чешкият специалист.

„Няма нужда да мотивираме играчите изобщо. Защото самото име на Интер е достатъчна мотивация за всеки един футболист. От друга страна, знам, че Лудогорец не се плаши от такива мачове. Много такива срещи, с такива големи отбори има съставът през годините. Готови сме“, каза още Върба.

„Винаги се старая да сме във върхова форма в най-важния момент. Доближаваме се до това, надявам се да го покажем срещу Интер. Техните големи звезди?! Чак да се плаша от тях… Изпитвам уважение към тях, но да ни е страх от тях – не бих казал. Ако ни е страх, няма смисъл да излизаме“, завърши Върба.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *