Първите кандидат-депутати вече се регистрираха в РИК

Първите кандидати за депутати вече се регистрираха в Районната избирателна комисия в Разград.

Още на 27 април са подадени документите за регистрация на листата на Народна партия „Истината и само истината”, чийто лидер е Венцислав Ангелов, известен и като Венци Чикагото. РИК обаче е дала указания за отстраняване на несъответствие  документите на кандидата под №4 в листата. В указания срок указанията не са изпълнени и затова днес е регистрирана тричленна листа. Тя е водена от Иван Ганчев Маринов, втори е Милен Руменов Панчев, а трети – Юлиян Мишев Ангелов.

На 1 май са подадени документите за шестчленна листа и от една от парламентарно представените в 49-ия парламент политически сили. В листата на „Възраждане” е и кандидатът на партията за евродепутат Касим Садък. Водач е общинският съветник Ивайло Хъневски, втори е Станислав Ангелов, трети – Венцислав Георгиев, четвърта – Йорданка Отт, пети – Касим Садък, шеста – Сийка Американова.

С тричленна листа ще участва във вота партията на отцепника от ИТН и после от Продължаваме промяната Радостин Василев – МЕЧ – Морал, Единство, Чест. Водач е Камелия Росенова Кръстева, втори е Румен Цанков Колев, а трети – Недрет Джемал Асенов.

Шестчленна листа регистрира в РИК-Разград и инициираната от Васил Божков Коалиция „Център” с лидер Дарин Дросев. Водач е Диян Юлиянов Димов, втори е Боян Ванев Маринов, следван от: Димо Красимиров Димов, Станимир Райков Стойчев, Павел Петков Миров и Павлин Маринов  Павлов.

Срокът за регистриране на кандидатите за депутати в РИК е 17,00 ч. на 7 май.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *