Публичното обсъждане на отчета на бюджета на Община Разград за 2023 г. е днес

На основание чл. 140, ал. 4 от Закона за публичните финанси, чл. 44, ал. 1 от Наредба № 15 за условията и реда за съставяне на тригодишна бюджетна прогноза за местните дейности и съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на общинския бюджет и Наредба № 23 за реда и начина за провеждане на публични обсъждания на Общински съвет Разград, Председателят на Общински съвет-Разград Галина Георгиева кани всички жители на Община Разград на публично обсъждане на годишния отчет за изпълнение на бюджета  и  на сметките за средства от европейския съюз на Община Разград за 2023 година. Обсъждането ще се проведе в кафе аперитив „Зайо Байо“ в Разград, на ул. „Н. Й. Вапцаров“ № 10, днес, на  27 юни, от 17:30 часа. Това съобщават от пресслужбата на местната управа.

На обсъждането ще бъде представен годишен отчет за изпълнение на бюджета и на сметките за средства от Европейския съюз на Община Разград за 2023 година, ще има възможност и за становища и въпроси.

Отчетът е публикуван на интернет страницата на Община Разград www.razgrad.bg,  в секция „Финансови дейности“.

Становища и въпроси по Годишния отчет за изпълнение на бюджета и на сметките за средства от Европейския съюз на Община Разград за 2023 година може да се изпращат по електронен път на ел.поща: e.peneva@razgrad.bg

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *