През почивните дни мият алеите в парка и чистят велоалеята към “Пчелина”

Измиване и дезинфекция на основната алея в Северен градски парк, както и на детските площадки на територията му, ще извърши на 1 май, петък, „H20 2012“ ЕООД. Процедурата е дарение от фирмата за Община Разград и жителите на региона – съобщават от пресцентъра на Община Разград.

Дейностите започват в 8,00 ч. в Деня на труда и международната работническа солидарност. По всички алеи в парка първо ще бъде извършено мокро метене с индустриална мини метачка „Boshung“, след което основната алея ще бъде измита също машинно и дезинфекцирана.

На 2 май машините на„H20 2012“ ЕООД ще продължат работата в парка, а от 12,00 ч. метачната машина ще почисти ивелоалеята от ОП“Бизнес зона Перистър“ до местността „Пчелина“. Община Разград призовава велосипедистите да не преминават по велоалеятаслед 12,00 ч. в събота, а ако преминават – да бъдат внимателни.

Община Разград изказва благодарност на „H20 2012“ ЕООД за дарението.Това е пореден дарителски жест от разградския бизнес в условията на извънредно положение, обявено във връзка с разпространението на COVID-19, когато сътрудничеството и солидарността между хората, институциите и бизнеса са особено необходими.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *