Почетен кортик от Централно военно окръжие за Гюнай Хюсмен

Областният управител на Разград Гюнай Хюсмен бе награден с почетен кортик от Централно военно окръжие – съобщават от пресслужба.

Призът се дава за „дългогодишна отлична съвместна работа между Военно окръжие – Разград и Областна администрация, за оказано съдействие при популяризиране на военната професия и издигане престижа на въоръжените сили на Република България“. Заповедта е подписана от началника на Централно военно окръжие полковник Георги Петков. Наградата връчи началникът на Военно окръжие – Разград подполковник Диян Желев.

Подполковник Желев предаде на областния управител и благодарствено писмо от полковник Георги Петков. В него се казва: „Изразявам своето уважение към Вашата работа, упоритостта и всеотдайността, които влагате в ежедневната си дейност и стремежа да работите в интерес на гражданите на областта и развитието на региона към общоевропейските ценности. Впечатлен съм от размаха на действие и постигнатите цели през мандата Ви. Надявам се съвместната работа между Военно окръжие – Разград и Областна администрация да продължи и да е все така успешна“.

Гюнай Хюсмен благодари за оказаната чест и изрази увереност, че добрата съвместна работа между двете институции ще продължи и занапред.

 357 total views,  2 views today

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *