Потребители на социални услуги празнуваха Коледа заедно

Заместник-кметът Милена Орешкова и заместник-кметът Добрин Добрев бяха гости на Коледно тържество, организирано съвместно от четири социални услуги в Община Разград: Комплекс от центрове за настаняване от семеен тип за деца/младежи с увреждания-Разград, Комплекс за социални услуги-с.Просторно, Дом за пълнолетни лица с деменция-Разград и Дневен център за пълнолетни лица с увреждания „Подай ръка“-Разград. Това съобщават от пресцентъра на Община Разград.

Г-жа Орешкова поздрави потребителите на социалните услуги, като им пожела да посрещнат коледните и новогодишни празници в добро настроение и уют, какъвто предлагат социалните услуги в Община Разград. Пожела успех и на служителите в четирите социални услуги в благородната им мисия да се грижат за здравето и благоденствието на 149-те потребители в четирите социални услуги.

Голяма част от потребителите участваха в празничната програма, подготвена със съдействието на арттерапевтите в социалните услуги. Представени бяха коледни стихове, песни и танци. Официалните гости се насладиха на изпълненията на: танцова формация „Усмивката ни отива“ при КСУПЛУ-Просторно, изпълнители от ДЦПЛУ“Подай ръка“, група за фолклор „Сребърен славей“ при ДПЛД, мъжки състав при КСУПЛУ.

Тържеството завърши с хоро, на което се хванаха участници и гости на събитието.

Поздрави на потребителите и служителите в социалните услуги изпрати и Председателят на Общински съвет-Разград Стоян Димитров, а от Община Разград бяха предоставени кошници с плодове за участниците в програмата.

Официални гости на тържеството бяха и заместник областните управители Нурие Црънгалова и Евгени Драганов, началник отдел „Социални дейности“ в Община Разград Росица Бончева, Силвия Вълева от сдружение „Одисея“.

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *