Полицай е блъснал баба в Стражец миналата седмица

Полицейски автомобил е участвал в пътен инцидент в края на миналата седмица, за който ви съобщихме в неделя.

В бюлетина на ОДМВР-Разград бе обявена марката на колата, блъснала 75-годишна пешеходка на 9 април, но не бе уточнено, че става въпрос за служебен „Опел Астра“. Информацията на Разград24/7 бе потвърдена от окръжния прокурор Тихомир Тодоров, когото попитахме и дали процедурите по разследването на подобни случаи са по-различни. Той отговори, че разследването се води от следовател, но отстраняване на нарушителя, докато то тече, не се налага.

Припомняме, че 75-годишната пострадала при пътното произшествие в петъчния следобед в Стражец бе настанена в разградската болница с извадена дясна раменна става, без опасност за живота.

Патрулката се движела на задна скорост, когато блъснала жената, вероятно водачът не е забелязал пешеходката. Служебната кола е шофирана от полицейски инспектор Димитър Александров, който заедно с още двама служители на реда обслужва първи район в РУ на МВР-Разград, който включва и село Стражец. До преди няколко години Димитър Александров бе началник група в „Пътна полиция“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *