Полина от „Almost Famous” представя достойно Разград в престижно кулинарно шоу

Готвачка от елитния разградски ресторант „Almost Famous” представя града ни в кулинарното предаване „Hell’s Kitchen” по Нова телевизия.

41-годишната Полина Спасова стартира отлично участието си в първото изпитание, поставено от

шеф Виктор Ангелов като спечели точка за отбора на жените. Приготвеното от нея ястие не е в менюто на заведението, в което работи, но го е подготвила и обсъдила предварително с колегите и собственичките на „Феймъс” Мая Габровска и Валентина Тачева.

Втората част от първия епизод на третото издание на „Hell’s Kitchen” не бе така успешна за Поля, наложи й се да яде храна, която не обича – миди. Не бе обаче сред първите номинирани за отстраняване и продължава участието си кулинарното шоу.

Полина няма кулинарно образование, но работи с много хъс, упорита е в усвояване на нови знания и умения – разказват нейните колеги. За развитието й помага и фактът, че работи в заведение, което следва актуалните тенденции в кулинарията и ресторантьорството. Светските събития, в които участват известни готвачи например, освен че събират елита на града, са и един от начините за обучение на персонала на заведението.

През последните месеци Полина Спасова е вторият представител на Разград, който печели симпатии в известно телевизионно предаване. Преди нейното участие в  „Hell’s Kitchen” Веско Панчев стигна до финалната част на „Игри на волята” отново по Нова телевизия.

Разград24/7 желае успех на Полина Спасова!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *