Пожар след пожар през последните два дни – общо 17

17 пожара са гасили през последните два дни огнеборците от Разградско – става ясно от информация на РД“Пожарна безопасност и защита на населението“.

Два от тях са нанесли материални щети. На 23 август в 13,15 ч. е пламнал пожар в стопанска постройка на ул. „Арда“ в Кубрат, унищожена е 1400 кв.м. покривна конструкция. В 16,06 ч. пък е пламнала къща на ул. „Шипка“ в Мортагоново. Огънят унищожил 130 кв.м. покривна конструкция.

В същия ден са горели сухи треви в землището на Голяма вода, на ул. „Родопи“49 в Кубрат, на ул. „Ропотамо“ в Кубрат, отпадъци в землището на Стражец, сухи треви край Равно, сухи треви край Кубрат, отпадъци в Ушинци.

На 24 август са горели сухи треви край Стражец, отпадъци край Голям извор, комбайн край Тертер, сухи треви на ул. „Васил Левски“ в Кубрат, сухи треви край Каменово, в землището на Раковски, сухи треви край Стражец.

На 23 август огнеборците са оказали техническа помощ при сигнал за змия на Търговищко шосе, а на 24 август – за ПТП между лек и товарен автомобил на път 2-49 на разклона за Стражец.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *