Пожар в Юпер, а в Кубрат гръмна газова бутилка

Сигнал за запалени селскостопански постройки в кубратското село Юпер е получен около 11.20 часа на 3 ноември – съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Разград.

Пристигналите на място екипи на Пожарна и Полиция установили, че е изгоряла 20 кв м покривна конструкция на едноетажна масивна сграда и напълно изгоряла друга селскостопанска постройка. Нанесените щети за 61-годишния собственик са в процес на изясняване. Води се разследване за престъпление по чл.331, ал.1 във връзка с чл.330, ал.1 от Наказателния кодекс.

От РД”Пожарна безопасност и защита на населението” допълват, че през последните дни в Разградска област е имало още 5 пожара, един от които също е нанесъл материални щети.

В 17,25 ч. на 3 ноември в пожарната в Кубрат е получено съобщение за пожар с преки материални загуби на газова бутилка на ул. „Елин Пелин” в  Кубрат. Огънят унищожил бяла, черна и компютърна техника, както и дограма.

Останалите четири пожара също са възникнали на 3 ноември. Горели са: сухи треви в землището на Острово, отпадъци край Тодорово, отпадъци на ул. „Спартак” в квартал „Дряново” на Кубрат и сухи треви на адрес жк „Орел” 22 в Разград.

Loading

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *