Пожарникарите победиха в турнира по футбол за празника на МВР, състезанието завърши с благотворителен жест за двама болни разградчани

С празничен турнир по футбол стартираха инициативите, посветени на 145-годишнината от създаването на МВР и професионалния празник на служителите – 5 юли – съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Разград.

Турнирът се проведе днес на спортната база на ПФК “Лудогорец” – “Гнездо на орли”, която бе предоставена от ръководството на шампионите за Празника на Министерство на вътрешните работи. В състезанието участваха служители от РУ-Разград, РУ-Исперих, РУ-Лозница, РДПБЗН и ОДМВР. Оспорваните срещи между петте отбора се играха на принципа “всеки срещу всеки” в две полувремена по 15 минути.

С четири победи и 19 вкарани гола отборът на пожарникарите завоюва първо място в турнира по футбол, организиран в чест на 5 юли. На второ място се класира отборът на ОДМВР-Разград, който завоюва три победи в мачовете с РУ-Разград, РУ-Лозница и РУ-Исперих, но падна с 3 : 4 от тима на огнеборците. На трето място в турнира е отборът на Районно управление-Разград с две победи, две загуби и 13 вкарани гола. На четвърто място се класираха служителите от РУ-Лозница, а пети останаха полицаите от Исперих, които не успяха да реализират спечелена среща.

Победителите получиха купи и грамоти, връчени от Директора на ОДМВР-Разград старши комисар Диян Симеонов. Турнирът завърши с благотворителен жест от страна на участниците. Старши инспектор Калоян Кирилов от „Пътна полиция“ обяви, че са събрани 400 лв за двама души, които се борят за живота си – колегата Радослав Радев и Антония Марчева, която се нуждае от трансплантация на костен мозък.

One Reply to “Пожарникарите победиха в турнира по футбол за празника на МВР, състезанието завърши с благотворителен жест за двама болни разградчани”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *