Плувен комплекс „Амфибия“ към ОУ „Иван С. Тургенев“ отново отвори своите врати за посетители

В началото на октомври закритият плувен басейн към ОУ „Иван С. Тургенев“ отново стартира своята дейност и вече посреща любителите на плувните спортове. Това съобщават от учебното заведение.

Плувният комплекс предлага възможност за тренировки както за начинаещи, така и за напреднали плувци и състезатели. Опитни и доказали се треньори от два спортни плувни клуба – СКП „Амфибия“ и КПС „Лудогорие“ провеждат обучението и тренировките на деца и ученици от всяка възраст. Записванията в двата спортни клуба се осъществява на място в басейна.

„Амфибия“ посреща и всички граждани за свободно плуване на изключително достъпни цени, определени в Наредба № 14 на Община Разград. 2,40 лева за деца/ ученици на посещение и 6,00 лева за възрастни на посещение.

 

Работното време на басейна от понеделник до петък  е от 13:30ч. до 17:30ч., а в събота и неделя – от 9:00ч. до 19:30ч.

За безопасността, комфорта и спокойствието на всички плувци, басейна  разполага със спасител. Осигурени са и спасителни жилетки за начинаещите.

 

Водата в басейна се поддържа с температура до 28 – 30 градуса. За посетителите има шкафчета за поставяне на багажа и душове с топла вода.Необходимите принадлежности за всеки, който желае да плува в басейна, са хавлия, джапанки, плувна шапка, а за бебетата – памперс за плуване. Ползването на басейна се извършва след проведен инструктаж и при спазване на правилата за ползване на басейна. Предвид размерите на басейна, ще се следи той да не надвишава капацитета си за едновременно ползване от много посетители.

 

Loading

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *