Плексигласови прегради в съда

След предприетите мерки за нормализиране работата на Окръжен съд Разград и при спазване на всички санитарно-хигиенни изисквания срещу разпространението на COVID-19, в деловодствата, регистратурата и съдебните зали на институцията вече са монтирани плексигласови прегради.Това съобщават от пресцентъра на съда.

Такива прегради има и в деловодствата и регистратурата на Районен съд Разград, предстои да бъдат монтирани и в съдебните зали. Те целят ограничаване на физическия контакт между страните по делата и магистратите от съответния съдебен състав, прокурори, вещи лица и съдебни служители.

Остава в сила задължителното носене на маски и ръкавици от всички в Съдебна палата Разград. По време на откритите заседания е необходимо спазването на дистанция от два метра. Извършва се постоянно проветряване и дезинфекция след всяко съдебно заседание.

Въпреки предприетите мерки за възстановяване на обичайния работен ритъм, за Окръжен съд Разград приоритет остава опазването на живота и здравето на всички. От съда призовават гражданите – страни по дела и техните процесуални представители – към разбиране и търпение.

 

 

 3,656 total views,  4 views today

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *