Пиян шофьор с отнета книжка опита да избяга от полицията, настигнаха го

Пътна полиция

Водач на „БМВ“ опита да избяга от полицейска проверка в заветското село Острово – съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Разград. Около 23.10 часа на 21 декември служители на РУ-Кубрат подават сигнал за спиране на автомобил „БМВ 320 Д“ без регистрационни номера. Шофьорът не се подчинил, ускорил рязко и опитал да се укрие в гориста местност „Баламата“ край село Острово. Полицейският екип последвал нарушителя и след настигането му установил, че 44-годишният мъж е неправоспособен. Водачът шофирал нерегистриран автомобил в едногодишния срок от наказването му за управление на МПС без СУМПС. Извършена му е проба с дрегер, която отчела 1,63 промила алкохол в издишания въздух. По случая е образувано бързо производство за престъпления по чл.345, ал.2, чл.343 В, ал.2, чл.270, ал.1 и чл.343 Б, ал.1 от Наказателния кодекс.

Още двама нарушители са засечени вчера по пътищата на Лудогорието.

Лек автомобил „БМВ“ с варненска регистрация е спрян за проверка около 22.30 часа на 21 декември в село Острово. В хода на предприетите контролни действия е установено, че 44-годишният водач от селото шофира, без да притежава свидетелство за правоуправление, като деянието е извършено в едногодишния срок от наказването му за същото. Започнато е бързо производство по чл.343 В, ал.2 във връзка с ал.1 от Наказателния кодекс

„Форд Фокус“ без поставени регистрационни табели на обозначените за това места е спрян в самуилското село Желязковец. В хода на полицейската проверка, извършена около 8.20 часа на 21 декември, е установено, че 34-годишният водач е неправоспособен. По случая е образувано бързо производство по чл.345, ал.2 във връзка с ал.1 от Наказателния кодекс.

Loading

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *