Пиян шофьор без книжка от Софийско и спътникът му пострадаха при сблъсък с дърво

Пиян шофьор от Софийско и спътникът му пострадаха при пътен инцидент – съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Разград.

На 8 август около 18:20 часа по път между Исперих и село Голям Поровец неправоспособен 26-годишен водач от град Елин Пелин, област Софийска, управлявайки собствения си лек автомобил ”Крайслер Вояджер”, при излизане от дясна крива губи контрол над автомобила и се блъска в крайпътно дърво. При пристигането на екип на РУ-Исперих шофьорът е изпробван с техническо средство “Алкотест дрегер 7510“, чиято цифрова индикация отчита 1,45 промила алкохол в издишания въздух. В следствие на катастрофата водачът и 53-годишният му пътник са с охлузни рани по тялото. По случая е образувано бързо производство.

Още няколко нарушители на пътя са установили служителите на ОДМВР-Разград през последните дни.

При извършена полицейска проверка на 8 август в село Раковски е установено, че 40-годишен от същото село управлява мотопед ”Пежо” с издадена регистрационна табела за друго МПС и мотопедът не е регистриран по надлежния ред. По случая е образувано бързо производство.

На 9 август в Разград е спрян за проверка товарен автомобил марка ”Пежо”, управляван от 58-годишен мъж от село Самуил. В хода на проверката е установено, че той управлява с отнето свидетелство за управление на МПС в срока на заповед за прилагане на принудителна административна мярка. По случая е образувано бързо производство.

На 7 август 36-годишен мъж от Русе се е явил в КАТ Разград с цел прехвърляне на регистрация на лек автомобил марка “Форд Фиеста”. При извършеният технически преглед е установено, че номерът на рамата на автомобила не отговаря на номера на рамата посочен в регистрационният талон на същия, и че така посочените регистрационни табели са предназначени за друго МПС. Образувано е досъдебно производство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *