Пиян кара мотоблок в Исперих, още двама нарушители на пътя

Трима нарушители на правилата за движение са засечени по пътищата на Разградска област в неделя – съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Разград.

Самоходна машина тип “мотоблок” е спряна около 20.40 часа на 19 юли в град Исперих. В хода на проверката е установено, че 40-годишният водач е неправоспособен и управлява превозното средство след употреба на алкохол. Пробата му с дрегер отчела 3,11 промила. Мъжът е криминално проявен и осъждан. Задържан е в РУ-Исперих.

Лек автомобил “Мерцедес” е спрян за проверка около 21.25 часа на 19 юли по бул. “Априлско въстание” в Разград. 28-годишният водач е тестван за употреба на алкохол. Дрегерът отчел 1,77 промила. Задържан е в РУ-Разград.

27-годишен неправоспособен водач е засечен при полицейска проверка в Исперих. Управляваният от него “Фолксваген Пасат” е спрян около 14.50 часа на 19 юли. Младежът представил пред полицейските органи свидетелство за управление на МПС, издадено през 2011 година в България и контролен талон, за които е установено, че са неистински.

И по трите случая са образувани бързи производства.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *