Пиян и дрогиран на 18 блъсна ограда и стълб в Разград, и в Исперих засякоха дрогиран водач, а край Беловец – двама пияни шофьори

Пътна полиция

Лек автомобил „Ауди А3“ катастрофира до къща на улица „Кракра“ в Разград – съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Разград.

Инцидентът е станал около 6.20 на 13 август. На място е установено, че колата, шофирана от 18-годишен разградчанин, се удря в оградата на частен имот, а след това в електрически стълб. В хода на извършената проверка водачът е тестван с „Дрегер“, чиято цифрова индикация отчела 2,43 промила алкохол. Пробата му с „Drug test“ отчела положителен на канабис резултат. Задържан е в РУ-Разград. По случая е образувано бързо производство.

И в Исперих засякоха дрогиран шофьор. Лек автомобил „Ауди А8“ е спрян за проверка около 13.40 часа на 12 август в град Исперих. В хода на контролните действия, предприети от автопатрулния екип, е установено, че 38-годишният водач от великотърновското село Кесарево шофира под въздействието на наркотични вещества. Изпробван е с техническо средство „Drug test 5000“, който реагирал положително на кокаин. След отказ да даде кръв за химичен анализ мъжът е задържан в РУ-Исперих. По случая е започнало бързо производство.

Двама пияни водачи са установени при полицейска проверка в кубратското село Беловец. Около 23.30 часа на 12 август е спрян „Опел Астра“, управляван от 30-годишен водач от Русе. Пробата му с дрегер отчела 1,97 промила алкохол в издишания въздух. Около 02.30 часа на 13 август е спрян за проверка „Фолксваген Лупо“, шофиран от 53-годишен мъж от Беловец. Пробата му с дрегер отчела 1,66 промила алкохол. Двамата водачи са задържани в РУ-Кубрат след отказ да дадат кръв за химичен анализ. Започнали са бързи производства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *